Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

ZZP verzekeringen

Bij FinFit beschikken we over jarenlange expertise op het gebied van ZZP verzekeringen. Met onze hulp ben je altijd goed verzekerd!

ZZP verzekeringen

Als ZZP’er wil je je zoveel mogelijk bezig houden met het ontwikkelen van je bedrijf. Het is dan ook handig om experts in te huren voor het afhandelen van randzaken, zoals je verzekeringen. Bij FinFit beschikken we over jarenlange expertise op het gebied van ZZP verzekeringen. Met onze hulp ben je altijd goed verzekerd!

Wat kan FinFit voor je betekenen?
Als zelfstandige ondernemer of startende ondernemer ben je wekelijks met tientallen verschillende onderdelen bezig. Boekhouding, je core business, je persoonlijke ontwikkeling en het tevreden houden van je klanten en stagiairs. Bij FinFit willen we dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het laten groeien van je bedrijf en zo min mogelijk risico’s loopt. Dit bereiken we door de juiste verzekeringen voor ZZP’ers te vergelijken. We stellen aan de hand van de situatie van jouw onderneming het perfecte verzekeringspakket voor je samen. Van de maandelijkse premie berekenen tot het samenstellen van een ZZP verzekeringspakket, FinFit neemt je al dit extra werk graag uit handen.

Waarom kies je als ZZP’er voor FinFit?

  • Ons eerste advies is altijd vrijblijvend én kosteloos.
  • Ons advies is altijd persoonlijk en specifiek voor jouw onderneming samengesteld.
  • Urenlang ZZP verzekeringen vergelijken? Dat hoeft niet meer!
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Onze adviseurs kunnen direct de verzekeringen voor je afsluiten.
  • We werken met een scherp adviestarief. Bij FinFit betaal je nooit teveel!

Service van FinFit
Tegenwoordig kun je online verzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Dit doen veel ZZP’ers op basis van hun huidige onderneming. Maar wat als je volgend jaar heel hard groeit? Dan heb je andere ZZP verzekeringen nodig. Schakel dan ook de hulp in van FinFit, waarmee je goed zit voor nu én later! We helpen startende ZZP’ers, maar ook voor de doorgewinterde ondernemer bekijken we graag het aantal verzekeringen en de financiële gevolgen voor je onderneming.

Na ons advies zijn al je verzekeringen goed geregeld en ben je als ondernemer beschermd tegen financiële schade. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen! Kom langs bij ons op kantoor in Soest of maak een afspraak voor een bezoek bij jou op kantoor. Woon je niet in de provincie Utrecht? We kunnen je ook telefonisch, via Skype of per e-mail helpen!

Vraag over ZZP verzekeringen?