Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Verzuimverzekering

FinFit zoekt als onafhankelijk adviseur graag voor je uit wat de beste verzuimverzekering is voor jouw onderneming.

Verzuimverzekering

Met een verzuimverzekering ben je goed verzekerd tegen eventueel verzuim van je medewerkers. FinFit zoekt als onafhankelijk adviseur graag voor je uit wat de beste verzuimverzekering is voor jouw onderneming. Door je financiële risico te verkleinen met een verzuimverzekering bewaak jij de continuïteit van je organisatie!

Waarom kies je voor advies van FinFit?
Als ondernemer heb je een druk leven en ben je constant bezig met het uitbreiden van je eigen zaak. Het is onmogelijk om over elk aspect van je bedrijf alle kennis te bezitten. Kies dan ook voor de kennis van een expert bij zaken als verzuimverzekeringen. Waarom FinFit?

  • Ons eerste verzekeringsadvies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet urenlang online aanbieders te vergelijken. Dat doen wij voor je!
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date. Heb je vragen? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies.
  • Een verzuimverzekering kunnen we direct voor je afsluiten.
  • Contact via Skype, telefoon, e-mail of langskomen op ons kantoor? Het kan allemaal, op een tijd die jou het beste uitkomt.

Is een verzuimverzekering verplicht?
Nee, het verzekeren van ziekteverzuim is niet wettelijk verplicht. Toch is het voor de meeste organisaties wel verstandig om een verzuimverzekering af te sluiten. We zoeken graag uit of je organisatie financiële risico’s loopt bij een zieke werknemer.

Service van FinFit
Zowel in grote organisaties als bij kleine bedrijven komt verzuim van zieke werknemers voor. Als werkgever wil je je zieke werknemer ondersteunen zonder dat je capaciteit verliest. Door een verzuimverzekering af te sluiten waarborg je de continuïteit van je organisatie en daarnaast is het ook een vorm van goed werkgeverschap. De hoge kosten van verzuim, de kosten voor de vervanger, de verzuimbegeleiding en re-integratie worden door deze verzekering vergoed. Zo heeft zelfs langdurig verzuim geen financiële gevolgen voor jouw onderneming.

FinFit helpt je graag bij het afsluiten van de beste zakelijke verzekeringen voor jouw onderneming. Hierdoor kun jij je bezighouden met de core business en ben je altijd goed verzekerd! Kom langs bij ons op kantoor of Soest of plan een afspraak in. We kunnen je ook telefonisch of per e-mail te woord staan voor vragen over een ongevallenverzekering.

Vraag over verzuimverzekering?