Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Reisverzekering

Ben je een reislustig type dat graag de mooiste plekjes die de wereld rijk is ontdekt? Dan is een goede reisverzekering essentieel.

Reisverzekering

Ben je een reislustig type dat graag de mooiste plekjes die de wereld rijk is ontdekt? Dan is een goede reisverzekering essentieel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en risico’s neem je daarom liever niet. De adviseurs van FinFit helpen je daarom graag met het uitzoeken van de beste reisverzekering. We horen graag welke mooie reizen er bij jou op de planning staan, zodat we de dekking van de verschillende verzekeraars kunnen bespreken. Ga je binnenkort op wintersport of sta je op het punt om op wereldreis te gaan? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor!

Waarom kies je voor FinFit?

 • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
 • We hebben alle actuele kennis over reisverzekeringen.
 • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.

De verschillen in reisverzekeringen
Een goede reisverzekering biedt zekerheid voor de kleine en grote zaken. Iedere verzekeraar heeft andere bedragen die zij uitkeren bij medische aandacht in het buitenland. Juist om deze reden is het belangrijk om met een adviseur te zitten.

Bij iedere reisverzekering is het belangrijk om te kijken naar het dekkingsgebied, de maximale vakantieduur, de hoogte van het eigen risico en de maximumvergoeding voor bagage. Daarnaast kunnen er vaak nog onderdelen aan een reisverzekering worden toegevoegd.

Een reisverzekering kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 • medische kosten dekking
 • annuleringsverzekering
 • wintersportdekking
 • gevaarlijke sporten dekking
 • onderwatersport dekking
 • autoschade
 • hulp bij ongevallen
 • wereldwijde dekking
 • rechtsbijstanddekking
 • buitengewone kosten

Een doorlopende reisverzekering of een eenmalige reisverzekering afsluiten?
De keuze tussen een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering is afhankelijk van je reislust. Ga je op reis maar nooit langer dan een paar weken per jaar? Dan is een kortlopende reisverzekering vaak voordeliger. Ben je impulsief met het boeken van vakanties en weekendjes weg? Dan is een doorlopende reisverzekering zeer waarschijnlijk de beste optie. In dat geval ben je het hele jaar door verzekerd. Als je echt zeker wilt zijn van de verzekering die je afsluit, helpen de adviseurs van FinFit je graag. Met ons advies op maat ben je altijd goed verzekerd.

Reisverzekering voor het hele gezin
Staat er dit jaar een grote reis met het het hele gezin op de planning? Dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk verzekerd zijn tegen de verschillende kosten in het buitenland. Kom dan ook langs of maak een afspraak voordat je op vakantie gaat. Onze adviseurs duiken in je huidige verzekeringen en kijken naar wat voor jou de beste optie is. Hierdoor is je hele gezin verzekerd van hulp en ben je beschermd tegen hoge geneeskundige kosten. Daardoor kunnen jullie samen lekker gaan genieten van de vakantie.

Reisverzekering vergelijken bij FinFit
Bij FinFit ben je aan het juiste adres voor advies over het afsluiten van een reisverzekering. We kijken naar je wensen en naar de reizen die je jaarlijks maakt. Met het advies van FinFit zit je altijd goed, voor nu én later! Ook na het afsluiten van een reisverzekering kun je bij ons terecht. We ondersteunen je graag bij verzekeringsclaims of het verhalen van medische kosten. Maak een afspraak met een FinFit adviseur om reisverzekering advies in te winnen. We horen natuurlijk ook maar al te graag waar de eerstvolgende reis naartoe gaat!

Vraag over reisverzekering?