Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Ongevallenverzekering

Bij FinFit geven we onafhankelijk advies over de beste ongevallenverzekering voor jouw situatie. Met advies op maat van FinFit ben je altijd goed verzekerd tegen ongevallen!

Ongevallenverzekering

Een ongeval is altijd onverwacht. Door het afsluiten van een ongevallenverzekering ben je verzekerd van een vooraf bepaald bedrag na een ongeluk of ongeval. Zo waarborg je altijd je financiële zekerheid. Wel zo fijn voor jou en je gezin! Bij FinFit geven we onafhankelijk advies over de beste ongevallenverzekering voor jouw situatie. Met advies op maat van FinFit ben je altijd goed verzekerd tegen ongevallen!

Redenen om de kiezen voor het advies van FinFit
Een ongevallenverzekering beschermt je tegen financiële risico’s na een ongeval. Op dit moment is er een wildgroei aan aanbieders van ongevallenverzekeringen. We snappen dan ook heel goed dat je na online aanbieders vergelijken niet weet welke verzekering het beste voor je is. FinFit helpt je graag met het uitkiezen van de beste ongevallenverzekering. We weten van iedere verzekeraar precies wat de voorwaarden en uitkeringen zijn die je kunt ontvangen bij een ongeval.

Waarom kies je voor advies van FinFit?

  • Ons eerste advies over een ongevallenverzekering is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet zelf alle verzekeraars te vergelijken. FinFit heeft alle kennis en kan adviseren welke ongevallenverzekering het beste bij je wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt voor het afsluiten van de juiste ongevallenverzekering.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Normaal gesproken draagt een adviseur van een bekende franchiseformule €1000,- af aan het hoofdkantoor. Dat vinden we zonde van je spaargeld. Bij ons krijg je de beste kennis tegen het scherpste tarief van Nederland!
  • Wij kunnen direct de ongevallenverzekering voor je afsluiten.

Het verschil tussen een zorgverzekering en een ongevallenverzekering
Veel mensen gaan ervan uit dat een zorgverzekering de enige verzekering is die ze nodig hebben voor medische kosten. Als iemand blijvend invalide raakt dan worden niet alle extra kosten vergoedt door een zorgverzekering. Vaak worden er specialistische medische kosten gemaakt zoals revalidatie, fysio en andere dure behandelingen. Deze kosten worden vaak niet door een zorgverzekering vergoed, maar wel door een ongevallenverzekering. Wil jij weten of je een ongevallenverzekering nodig hebt naast je zorgverzekering? Neem dan contact met ons op, we zoeken het graag voor je uit!

De ongevallenverzekering als aanvulling op je inkomsten
Veel mensen die revalideren kunnen niet fulltime werken. Een ongevallenverzekering keert geld uit, waardoor je tijd hebt om op je eigen tempo te revalideren. Hierdoor wordt je financiële zekerheid gewaarborgd en kan jij je focussen op je revalidatie!

Wat wordt er vergoed door een ongevallenverzekering?
Per ongevallenverzekering is het verschillend welk bedrag wordt uitgekeerd. Verzekeraars kunnen op basis van mate van invaliditeit een bedrag uitkeren. Dit kan eenmalig zijn of periodiek. Vaak zit aan de hoogte van je premie een maximale som vast die uitbetaald wordt. Wil jij je ongevallenverzekering direct regelen, maar kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met duidelijk advies waardoor je bij een ongeval goed verzekerd bent.

Service van FinFit
Wil je goed verzekerd zijn zodat je je geen zorgen hoeft te maken na een ongeval? Een ongeval zit in een klein hoekje, maar met een goede ongevallenverzekering voorkom je extra kosten voor jou en je gezin. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek over de beste ongevallenverzekering! Hierbij kijken we ook naar de voorwaarden van je andere verzekeringen zodat je nooit dubbel verzekerd bent. We kijken altijd precies naar welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Hierdoor zit je met je verzekeringen altijd goed, voor nu én later.

Vraag over ongevallenverzekering?