Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Autoverzekering

Welke autoverzekering is de beste verzekering voor jouw persoonlijke situatie? Dat zoeken we bij FinFit graag voor je uit!

Autoverzekering

Wil jij je auto verzekeren? Tegenwoordig kun je online autoverzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Toch is het lastig om de perfecte autoverzekering uit te zoeken. Er zijn veel verschillende soorten autoverzekeringen, maar welke autoverzekering is de beste verzekering voor jouw persoonlijke situatie? Dat zoeken we bij FinFit graag voor je uit!

Waarom kies je voor verzekeringsadvies van FinFit?

  • Ons eerste advies is altijd vrijblijvend én kosteloos.
  • Autoverzekeringen vergelijken doen wij voor je.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Onze adviseurs kunnen direct de autoverzekering voor je afsluiten.
  • We werken met een scherp adviestarief. Bij FinFit betaal je nooit teveel!

Wat kan FinFit voor je betekenen?
Een goede verzekering beschermt je tegen financiële risico’s als je schade veroorzaakt, maar ook als je schade wordt toegebracht. Er zijn drie soorten autoverzekeringen; de WA verzekering, de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering. De WA verzekering is verplicht. De volledige cascoverzekering wordt ook wel een all risk verzekering genoemd.

FinFit adviseert je wat de beste autoverzekering is voor jouw auto en situatie. Vind jij een lage premie belangrijk of wil je misschien een uitgebreide dekking met vervangend vervoer? Dan raden we natuurlijk verschillende autoverzekeringen aan. Onze verzekeringsadviseurs staan paraat om al je vragen te beantwoorden, zelfs na het afsluiten van een autoverzekering!

Van welke factoren zijn de kosten van een autoverzekering afhankelijk?
Bij het vergelijken van autoverzekeringen valt op dat de kosten voor een autoverzekering uiteenlopen. Je wilt natuurlijk dat je auto WA verzekerd voor schade is, maar heb je een aanvullende autoverzekering nodig? Niet altijd! De hoogte van een verzekeringspremie is onder andere afhankelijk van:

  • Je leeftijd
  • Kenmerken van het motorvoertuig, o.a. de prijs
  • Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt
  • Of je de auto zakelijk of privé gebruikt
  • Het aantal schadevrije jaren

Service van FinFit
Een autoverzekering afsluiten in Soest, Amersfoort of Utrecht doe je goed geïnformeerd met advies van FinFit. Goed verzekerd zijn zorgt ervoor dat je hulp bij schade krijgt. Net een nieuwe auto gekocht, een gezinsuitbreiding op de planning staan of heb je vragen over aanvullend verzekeren? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor je uit welke soorten dekking jij nodig hebt bij je autoverzekering. Hierdoor sta je bij schade aan je auto sterk en wordt financiële schade snel vergoed!

Vraag over autoverzekering?