Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp

FinFit is gespecialiseerd in verzekeringen en geeft advies op maat. Zowel de startende ondernemer als de doorgewinterde ZZP’er kan bij ons terecht voor advies en een verzekeringspakket op maat.

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ZZP’er ben jij de kern van je bedrijf. Iedereen krijgt wel eens griep, maar wat als je echt ziek bent? Dan zijn de financiële gevolgen beter te overzien als je een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZZP’ers hebt. Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering sta je sterk!

Wat kan FinFit voor je betekenen?
FinFit is gespecialiseerd in verzekeringen en geeft advies op maat. Zowel de startende ondernemer als de doorgewinterde ZZP’er kan bij ons terecht voor advies en een verzekeringspakket op maat. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is in onze ogen een must voor iedere zelfstandige ondernemer. Deze verzekering beschermt je bedrijf en je persoonlijke situatie!


Waarom kies je voor advies van FinFit?

  • Ons eerste advies is altijd vrijblijvend en kosteloos.
  • AOV vergelijken kun je aan experts over laten.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Je kunt de AOV verzekering direct bij ons afsluiten.
  • We bieden een scherp advies tarief en gaan altijd op zoek naar de meest meest voordelige premie.

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP verplicht?
Nee, een AOV afsluiten is niet verplicht. Wel raden we bij FinFit iedereen aan om als zelfstandige deze verzekering af te sluiten. Je ziek melden als zelfstandig ondernemer zit er niet in. Tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid ben je dan toch verzekerd van een inkomen, waardoor jij tijd hebt om te herstellen.

Service van FinFit
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een AOV of ben je op zoek naar AOV advies? Dan staan de adviseurs van FinFit voor je klaar. We kijken altijd naar je huidige situatie en op basis hiervan ontvang je van ons AOV advies op maat. Onze adviseurs kunnen direct de AOV voor ZZP’ers afsluiten, waardoor jij snel en eenvoudig goed verzekerd bent tegen arbeidsongeschiktheid. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen! We werken in de provincie Utrecht, maar we kunnen je altijd telefonisch, via Skype of per e-mail te woord staan. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Vraag over arbeidsongeschiktheids-verzekering zzp?