Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Aansprakelijkheidsverzekering zzp
Voor advies, meer informatie of het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kun je altijd langskomen bij FinFit! We ondersteunen je ook graag bij verzekeringsclaims.

Aansprakelijkheidsverzekering
Door het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die je onbedoeld toebrengt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan daarom wel eens voorkomen dat je door onvoorzichtig handelen of onoplettendheid schade toebrengt. Hiervoor wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Voor advies, meer informatie of het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kun je altijd langskomen bij FinFit! We ondersteunen je ook graag bij verzekeringsclaims.

Waarom kies je voor FinFit?

  • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
  • We hebben alle actuele kennis over alle soorten verzekeringen.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.

Wat is er verzekerd bij een aansprakelijkheidsverzekering?
Iedere aansprakelijkheidsverzekering is anders. Door het ruime aanbod is het soms lastig om te ontdekken welke verzekering past bij jouw persoonlijke situatie. Bij FinFit kun je terecht voor een onafhankelijk advies over de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw persoonlijke situatie. Bij een aansprakelijkheidsverzekering is vaak het hele gezin meeverzekerd. Schade door je huisdier aan spullen van een ander worden hierdoor ook vergoed. Daardoor kom je niet meer voor verrassingen te staan!

Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers
We kunnen je ook helpen bij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en ondernemers. Bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je dan ook verzekerd voor schade toegebracht aan externen door je medewerkers.

Aansprakelijkheid voor ondernemers bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Schuldaansprakelijkheid
  • Wettelijke aansprakelijkheid
  • Contractuele aansprakelijkheid
  • Risicoaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?
Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht voor particulieren. Bij ondernemers en ZZP’ers is het afhankelijk van de sector en je klanten of je verplicht bent om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Toch raden we bij FinFit altijd aan om een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren of ondernemers af te sluiten. Per ongeluk toegebrachte schade waarvoor je aansprakelijk wordt gesteld kan flink in de kosten lopen. De premie van een aansprakelijkheidsverzekering is meestal laag, waardoor deze verzekering altijd een goede bescherming is voor je gezin of bedrijf. Veel verzekeraars hanteren een maximaal verzekerd bedrag van meer dan een miljoen euro, oftewel een hoog bedrag waar je hopelijk nooit gebruik van hoeft te maken.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij FinFit
Wil je een verzekering vergelijken of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering? De adviseurs van FinFit kunnen je helpen met onafhankelijk verzekeringsadvies. Hierdoor kun je na het advies van onze adviseurs direct bij ons de perfecte aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Ook als je wilt weten wanneer je aansprakelijk bent, mag je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op met de adviseurs van FinFit voor een verzekeringsadvies op maat. In de regio Utrecht kunnen we bij je langskomen voor een adviesgesprek. Daarnaast kunnen onze adviseurs je ook telefonisch of via Skype voorzien van advies. Wil je een afspraak om langs te komen in Soest? E-mail of bel ons! Onze klanten waarderen FinFit door het advies op maat. Hierdoor zit je altijd goed, voor nu én later!

Vraag over aansprakelijkheidsverzekering zzp?