Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Voor advies, meer informatie of het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kun je altijd langskomen bij FinFit! We ondersteunen je ook graag bij verzekeringsclaims.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Als je start als ZZP’er zijn er een hoop zaken die je moet regelen en één daarvan is het afsluiten van verzekeringen. Aangezien het aanbod echt groot is, zul je je vast afvragen: “welke verzekering heb ik nodig?”. Een verzekering die je als ZZP’er kunt afsluiten is de aansprakelijkheidsverzekering. De aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers vergoedt schade die je toebrengt aan een ander. De adviseurs van FinFit zorgen ervoor dat je de beste aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers kunt afsluiten, zodat je geen financieel risico loopt na een ongelukkig voorval.

Waarom kies je voor FinFit?

  • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
  • We hebben alle actuele kennis over alle soorten verzekeringen.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Je kunt de verzekeringen direct met onze adviseurs afsluiten.

De voordelen van een aansprakelijkheidsverzekering ZZP
Schade veroorzaken we allemaal wel eens per ongeluk. Schade kan voorkomen in de vorm van lichamelijk letsel, materiële schade of immateriële schade. Schade aan spullen, inventaris en voorraad of personen wordt met een aansprakelijkheidsverzekering vergoed.

Op dit moment zijn er twee verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers:

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Wil je meer weten over aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers? Bij FinFit kun je onafhankelijk advies en informatie verwachten over:

  • Het verschil tussen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Wanneer je in welke situatie verzekerd bent.
  • Het vergelijken van aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers.
  • Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers.

Is een aansprakelijkheidsverzekering ZZP verplicht?
In de meeste gevallen ben je niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers af te sluiten. Toch raden we het altijd aan om dit wel te doen. Schadeclaims kunnen namelijk hoog oplopen.

Veel ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen keren tot €2.500.000,- per keer uit. Dit is een geldbedrag dat de meeste ZZP’ers niet zomaar op kunnen hoesten. ZZP’ers beschikken meestal niet over veel vrij vermogen om schade aan personen of financiële schade te vergoeden zonder dat dit nadelige financiële gevolgen heeft. Het afsluiten van een goede ZZP aansprakelijkheidsverzekering is dan ook belangrijk om de continuÏteit van je onderneming te beschermen.

Bij een aantal beroepen is het zeer verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers af te sluiten. Dit zijn adviserende beroepen, beroepen in de thuiszorg, bouw- en technische beroepen en beroepen die te maken hebben met uiterlijke verzorging. Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP hoef je voor de kosten niet te laten. Als ZZP’er zijn de kosten namelijk fiscaal aftrekbaar.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken bij FinFit
Bij FinFit ben je altijd welkom voor een adviesgesprek over aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij kunnen de verschillende verzekeraars voor je vergelijken en direct daarna een verzekering afsluiten. Wij luisteren naar je wensen en persoonlijke situatie, zodat je van ons het perfecte advies op maat ontvangt. Dit scheelt je veel tijd. Daarnaast weet je precies waar je aan toe bent op het moment dat je aansprakelijk wordt gesteld. Dit zorgt voor rust en geen gedoe bij vervelende gebeurtenissen!

Naast de aansprakelijkheidsverzekering zijn er nog verschillende andere verzekeringen voor ZZP’ers waar FinFit je over kan adviseren. Een FinFit adviseur zorgt altijd dat je verzekeringen goed geregeld zijn, voor nu én later. Onze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat een groeiende groep ZZP- ers uit de brede regio van Soest, Amersfoort en Utrecht zich laat adviseren door FinFit op het gebied van passende verzekeringen. Kom gerust eens bij ons langs voor advies! E-mail of bel ons voor een afspraak. Daarnaast kunnen we in de provincie Utrecht ook bij jou langskomen.

Vraag over aansprakelijkheidsverzekering zzp?