Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Verzekeringen

De verzekeringsadviseurs van FinFit kunnen je adviseren over particuliere verzekeringen en zakelijke verzekeringen, zoals een bedrijfsverzekering en ZZP verzekering.

Verzekeringsadviseur

Een ongeluk zit in een klein hoekje waardoor je sommige risico’s liever niet neemt. Je wil daarom jezelf en alles waar je waarde aan hecht beschermen. Er zijn ontzettend veel verzekeringen voor iedere situatie. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen voor je gezondheid, vervoer, vrije tijd, huis en financiële toekomst. Aangezien het aanbod van al deze type verzekeringen zo ontzettend breed is, is het lastig om een keuze te maken voor een juiste verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie. Dat is precies waar onze verzekeringsadviseurs je mee kunnen helpen!

Waarom kies je voor FinFit?

  • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • We hebben kennis over alle soorten verzekeringen, waardoor we je kunnen adviseren over het beste verzekeringspakket dat aansluit bij al je wensen en eisen.
  • We geven je alle aandacht die je nodig hebt!

Waarmee kunnen wij je helpen?
De verzekeringsadviseurs van FinFit kunnen je adviseren over particuliere verzekeringen en zakelijke verzekeringen, zoals een bedrijfsverzekering en ZZP verzekering. Omdat het aanbod van verzekeraars zo ontzettend groot is en er veel type verzekeringen zijn, is het soms lastig voor jezelf om te bepalen wat bij jouw persoonlijke situatie past. Onze verzekeringsadviseurs gaan uit van jouw wensen en voorkeuren. Vervolgens kunnen we verzekeringen vergelijken en een passend advies op maat geven voor een individuele verzekering. Daarnaast kunnen wij je ook adviseren voor een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin. Daardoor weet je zeker dat jij en je hele gezin goed verzekerd zijn!

Bij FinFit kun je onafhankelijk, persoonlijk advies verwachten voor een verzekering met;

  • de laagste maandpremie
  • gunstige voorwaarden
  • een dekking die bij je past

Wanneer wij een passende verzekering voor je hebben gevonden, kunnen wij de oude verzekering opzeggen en kun je probleemloos een verzekering afsluiten! Dat is de service die je van FinFit kunt verwachten.

De verzekeringsadviseurs van FinFit
Bij FinFit kun je rekenen op de expertise van onze verzekeringsadviseurs. Wij zijn academisch geschoold, waardoor je kunt verwachten dat de verzekering voor jou perfect geregeld is. Wij geven je graag adviezen en creatieve oplossingen in verzekeringen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en daar kunnen wij je bij helpen! Wij hebben geen productieverplichting naar banken en verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat wij een onafhankelijk advies kunnen geven. Jij bent bij ons de opdrachtgever! Op zoek naar een verzekeringsadviseur in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Soest? Kom eens bij ons langs of bel ons voor het maken van een afspraak.

Wil je graag advies ontvangen over het afsluiten van een juiste verzekering? Wij kunnen je adviseren over uiteenlopende verzekeringen, zoals een zorgverzekering, autoverzekering of reisverzekering. Als je vragen hebt over je verzekeringspakket of hulp nodig hebt bij schade kun je ons altijd bellen. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Neem contact op