Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Over ons
Ons advies is altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.
Over ons

SOEST – Bij binnenkomst weet je direct waar je aan toe bent. De entree brengt je direct in contact met Willem Westerweel, Eigenaar en financieel adviseur van FinFit Financieel Advies BV. Geen receptioniste, geen wachtkamer, maar wel een uitgestoken hand van de mensen waar het om gaat. ,,Welkom bij FinFit, koffie?”

Je voelt je thuis bij deze ondernemers. Thuis voelen is een passende emotie bij alles wat er bij een woning komt kijken.Willem startte al in 2004 FinFit Financieel Advies, specialist in hypotheken en verzekeringen. ”Mijn doelstelling is om mensen te helpen aan een financieel gezonde toekomst: te ontzorgen. Daarbij speel ik altijd in op iemands persoonlijke situatie, waarin de klant zich herkent en om die reden het juiste besluit kan nemen.”Willem is econoom en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij heeft toegang tot alle mogelijke geldverstrekkers. Willem: “ Hierdoor kunnen wij onze klanten de laagste hypotheekrente aanbieden. Daardoor hoef je niet zelf meer alle banken af te shoppen naar de beste hypotheek. In de meeste gevallen vraagt de klant ons het gehele traject uit te voeren, maar dat hoeft niet. Als de klant graag zelf aan het stuur wil staan en de mogelijkheid heeft zaken zelf te doen, hebben wij een ondersteunende en adviserende rol. Met als gevolg een bijzonder laag tarief, waardoor er weinig of soms geen eigen geld nodig is voor een hypotheek.” Als informatica deskundige heeft Willem een enorme know- how op het gebied van automatisering, waardoor er bij FinFit met de grootste efficiëntie wordt gewerkt. Omdat er geen sprake is van afdracht aan een franchise onderneming kan er voor het laagste tarief worden gewerkt.

Wie zijn de hypotheek klanten van FinFit?
Woning starters, die zich bij FinFit een zomaar een  bedrag van circa € 2000,- kunnen besparen;Oversluiters en doorstromers, waarvoor FinFit de beste hypotheek kan uitdokteren;ZZP- ers of startende ondernemers : door het bedenken van creatieve mogelijkheden kan toch de woning worden gekocht, die eerst onbereikbaar leek;Senioren, AOW-hypotheek : 55+ers en ook 80+ers wensen vaak de overwaarde te verzilveren en daarmee verduurzamen of aanpassingen te realiseren voor zorgondersteuning, maar ook om de keuken of tuin te vernieuwen of een mooie cruise te gaan maken;Particuliere investeerders, die een verhuurhypotheek of investeringshypotheek nodig hebben.De reviews op de site van FinFit en Advieskeuze.nl van de consumentenbond spreken voor zich. De klanten waarderen de service, kwaliteit en betrouwbaarheid, maar vooral de bijzondere betrokkenheid.

Neem contact op