Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Verzekeringen die voor particulieren écht van belang zijn!

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna alles te laten verzekeren.  Maar is dat wel nodig? En wat moet dan wél verzekerd worden? De verzekeringsadviseur geeft advies.

 

 

 

De Opstalverzekering

 

Bent u een huizenbezitter? Dan is een opstalverzekering onmisbaar. Stel dat er een brand uitbreekt; hoe vervelend zou het zijn als er niets vergoed zou worden? Juist, heel vervelend.

 

 

 

De Aansprakelijkheidsverzekering

 

Ongeluk zit in een klein hoekje. En dit geldt vooral als u kinderen heeft. Stelt u uw eens voor: uw gezin is op familiebezoek en terwijl uw kind enthousiast met zijn jongere neefje speelt, stoot hij per ongeluk een duur beeld om. In dit geval is het natuurlijk fijn wanneer u verzekerd bent.

 

 

 

De Inboedelverzekering

 

Mocht er in uw woning bijvoorbeeld ingebroken worden, wordt dit meestal gedekt door de inboedelverzekering. Als gevolg van de technische ontwikkelingen is het sinds kort ook mogelijk je smartphone of tablet te verzekeren (binnen- én buitenshuis)!

 

 

 

Rechtsbijstandverzekering

 

Het is fijn om in staat te zijn uzelf te kunnen verdedigen wanneer u juridisch onrecht wordt aangedaan. Maar het levert vaak stres en slapeloze nachten op. Helaas zijn de kosten voor advocaten en voor andere juridische activiteiten vaak duur; niet iedere burger kan dit bedrag moeiteloos aftikken. In dit geval is de rechtsbijstandverzekering misschien wel een uitkomst. Bij veel rechtsbijstandsverzekeringen is een basispakket met aanvullende modules mogelijk.

 

 

Vaak geeft één briefje van de verzekeraar al voldoende power, om het conflict opgelost te krijgen. Wilt u exact weten welke verzekeringen voor uw persoonlijke situatie nog meer van belang zijn? FinFit Financieel Advies helpt u graag aan persoonlijk en vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op.