Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Doorbraak! Overlijdensrisico verzekering voor risicovolle doelgroep.

Doorbraak! Overlijdensrisico verzekering voor risicovolle doelgroep.

Voor mensen met een met een ernstige aandoening of een risicovol beroep is het vaak niet of nauwelijks mogelijk om een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Dit komt vooral doordat de verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig moeten werken met scherpe tarieven, waardoor het verzekeren van zogeheten risicogroepen bijna onmogelijk of onbetaalbaar wordt.

FinFit biedt nu de oplossing voor deze groep moeilijk verzekerbare mensen.
In Nederland zijn ongeveer 5,3 miljoen mensen die te maken hebben (gehad) met een ernstige, levensbedreigende of chronische aandoening. Van al deze mensen vallen maar liefst 1.378.000 personen in de leeftijdscategorie van 24 tot 75 jaar. Als zij al een premie aanbod krijgen van verzekeraars, is deze vaak enorm hoog. In veel gevallen wordt niet eens een premie aangeboden omdat zij niet acceptabel zouden zijn. Dit komt voornamelijk doordat veel verzekeraars zijn overgestapt naar online acceptatie.

De nieuwe overlijdensrisico verzekering van FinFit is een maatwerk verzekering voor mensen met aandoeningen als diabetes, ademhalingsproblemen, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, depressie, overgewicht, taaislijmziekte, nieraandoening, etc.
Ook personen die drugs gebruiken, een tumor hebben of zelfs personen die uitbehandeld zijn tegen kanker kunnen een aanvraag bij ons indienen.

Indien u een risicovol beroep heeft, bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk naar een gevaarlijk gebied gaat kunt u ook voor deze verzekering in aanmerking komen. Net als buitenlandse werknemers die door een Nederlands bedrijf verzekerd willen worden.

Is een van bovenstaande factoren op u van toepassing? Of heeft u een andere reden waardoor het lastig is om een passende overlijdensrisico verzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op. Wij, als onafhankelijk financieel adviseur, maken graag een afspraak met u om uw situatie en de mogelijkheden rustig te bespreken.