Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Nieuw: de energie bespaarlening
Nieuw: de energie bespaarlening

Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) introduceert de energiebespaarlening, een zeer interessante oplossing voor de financiering van energie besparende maatregelen. Dit fonds heeft maar liefst 300 miljoen Euro beschikbaar gesteld. Ook u kunt hier uw voordeel mee doen.

Sinds januari is het mogelijk om een energiebespaarlening af te sluiten. Met deze lening kunt u slim en tegen zeer voordelige rente investeren in energiebesparing in uw eigen woning. De lening (bijvoorbeeld een starterslening) kan direct bij de aankoop van een nieuwe woning aangevraagd worden, maar ook bovenop een bestaande hypotheek.
Zo kan elke (toekomstige) woningeigenaar gebruik maken van deze nieuwe kans.

Door te investeren in energiebesparing, kunt u op een eenvoudige manier besparen op uw lasten. Door gebruik te maken van deze lening, hoeft u niet langer met uw eigen geld te investeren. Wel merkt u al snel het voordeel op de kosten van uw energierekening. Het minimale leenbedrag is € 2.500,- en kan oplopen tot maximaal € 25.000,-. Via de websites www.ikinvesteerslim.nl of www.verbeteruwhuis.nl kunt u zien welke verbeteringen er mogelijk zijn in uw woning.

Meer weten over welk effect de besparingen hebben op uw persoonlijke financiele plaatje? Neem dan contact met ons op. Wij als onafhankelijk financieel adviseur laten het u graag zien.