Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Koploper online vindbaarheid en zichtbaarheid

Best een beetje trots

Vorige week kregen we een leuk bericht. Op de lijst van AM Advieskeuze Topselectie bleek ons kantoor koploper te zijn in de regio Amersfoort in online vindbaarheid en zichtbaarheid.

 

Daar zijn we best een beetje trots op. We vinden het belangrijk om óók op internet voor iedereen goede tips op gebied van hypotheken, belastingen en financiën in het algemeen te geven. Daarmee willen we onze service voor een groep mensen beschikbaar maken en dat blijkt dus te werken!

Onze berichten kun je vinden op uiteraard deze website, maar ook op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Google. Misschien volg je ons daar al.

Meer over AM Advieskeuze Topselectie

De AM Advieskeuze Topselectie heeft 150 dienstverleners verspreid over 20 regio’s in Nederland. geselecteerd op online vindbaarheid en zichtbaarheid.

Wil je kijken welke dienstverleners dat zijn? Ga dan naar de website van AM Advieskeuze en download daar de complete lijst.

Persoonlijk advies

Natuurlijk blijft onze persoonlijke service, op kantoor in Soest, bij je thuis of via telefoon of internet, onze belangrijkste aanbod. Heb je vragen op gebied van financiën, hypotheken, voorzieningen voor later, neem dan contact op en dan maken we een afspraak om alles zorgvuldig met je door te nemen.

Ons telefoonnummer staat bovenaan de pagina en je vindt onze contactgegevens ook hier.