Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Ongevallen inzittendenverzekering of schadeverzekering voor inzittenden?
Ongevallen inzittendenverzekering of schadeverzekering voor inzittenden?

Zoek de verschillen: de ongevallen inzittendenverzekering is goed, maar de schadeverzekering voor inzittenden is enorm veel beter!

Bij de meeste autoverzekeringen wordt een extra module aangeboden die dekking geeft bij een ongeval. De reden van het afsluiten kan bijvoorbeeld zijn: ‘ik neem de kinderen van de buren wel eens mee naar school’. Deze kinderen zijn echter al verzekerd via de verplichte WA verzekering van de betrokken bestuurder(s).

Slechts een vast bedrag wordt uitgekeerd zodra de bestuurder of de inzittenden invalide raken of komen te overlijden. De uitkering is een laag, vast bedrag en staat los van de werkelijk geleden schade. Daarnaast komen wij het vaak tegen dat bij elke auto in een huishouden deze module opnieuw wordt bijverzekerd. U bent dan dubbel verzekerd.

Wij geven de voorkeur aan de Schadeverzekering voor inzittenden. Deze vergoed wel de echt geleden schade, al is het een miljoen. Denk hierbij niet alleen aan bagage, maar ook aan jarenlange gederfde inkomsten en smartengeld. Tegenwoordig kan deze verzekering los van de diverse auto’s, voor het gehele gezin ingeregeld worden.

Een veilig gevoel! Permanent gedekt tegen schade, ongeacht in welk voertuig dit plaatsvind.