Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Hypotheek via crowdfunding nu ook mogelijk in Amersfoort en Soest geeft een nóg lagere rente dan de goedkoopste hypotheekrente

Hypotheek via crowdfunding nu ook mogelijk in Amersfoort 

Crowdfunding

 

Voor starters op de woningmarkt in Amersfoort is er een spannend nieuw alternatief: de crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek. Hypotheekkantoor Finfit biedt deze nu als eerste aan in Amersfoort.

“We vinden het mooi dat deze innovatieve hypotheek nu ook in Amersfoort beschikbaar is”, zo geeft Willem Westerweel van Finfit aan. “En wie droomt er niet van een nóg lagere rente dan de goedkoopste hypotheekrente? Dus die optie willen we kopers natuurlijk kunnen aanbieden.”

 

In samenwerking met Jungo en Aegon De nieuwe hypotheekvorm is een initiatief van Jungo in samenwerking met Aegon.

 

Als er veel crowdfunders meedoen, profiteren de huizenkopers van een nog lager rentepercentage. Hiermee worden duizenden euro’s bespaard. Het overige deel van de hypotheeksom wordt gefinancierd door Aegon. Omdat dit tegen een lager risico kan, krijgen de kopers ook een lagere rente. Vrienden en familie, maar ook mensen buiten de kennissenkring van de kopers, kunnen voor minimaal €250 een ‘aandeel’ nemen in de hypotheek. De kopers krijgen alle hulp van Finfit om zoveel mogelijk investeerders te vinden.

 

Meer opties voor starters in Amersfoort en Soest 

Voor starters in Amersfoort en Soest is het niet altijd even makkelijk om een huis en de juiste hypotheek te vinden. Westerweel is daarom blij met de nieuwe optie. “Wij vinden het een slimme constructie, die helemaal past in de tijdgeest. Daarnaast is het ook nog eens de voordeligste optie als je de rente 20 of 30 jaar vastzet.” ”Wij gaan altijd voor echt advies en dokteren graag de beste optie uit voor onze kopers.  Met de crowdfunding hypotheek hebben we nu nog meer mogelijkheden voor starters in Amersfoort en Soest.”