Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Hoe EnergieZuinig ben jij?

Hoe EnergieZuinig ben jij? Doe de EnergieZuinigScan!

Wist je dat Nederlandse huishoudens gemiddeld ruim 1.200 kubieke meter (m3) gas en ruim 2.700 kilowattuur (kWh) elektriciteit per jaar verbruiken? Het soort huis en de gezinssamenstelling hebben daar trouwens veel invloed op. Deze gemiddelden gelden voor jou misschien niet. Dat kun je meten!

 

Zo verbruikt een alleenstaande in een appartement ongeveer 700 m3 gas en 2.000 kWh elektriciteit. Voor een gezin met twee kinderen in een 2-onder-1-kap is dat meer dan het dubbele: gemiddeld zo’n 1.650 m3 gas en 4.300 kWh elektriciteit.

EnergieZuinigScan

Wil je weten hoe energiezuinig jij leeft? Om dat te ontdekken, hebben we de EnergieZuinigScan ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen, is vier vragen beantwoorden. Zo weet je binnen een paar minuten hoe goed – of slecht – jij het doet in vergelijking met anderen.

 

EnergieZuinigScan

Adviseur Duurzaam Wonen

Hoe duurzamer je huis, hoe energiezuiniger je leeft. Ben jij van plan om je huis te verduurzamen maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Of heb je vragen over de financiële kant van het verhaal?Maak dan eens een afspraak met me. Als Erkend Financieel Adviseur ben ik namelijk ook Adviseur Duurzaam Wonen.

 

Ik help je graag bij het energiezuiniger maken van jouw huis.