Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Duurzaam verbouwen doe je zo!

Duurzaam verbouwen doe je zo!

Ook jij wilt graag je woning duurzaam verbouwen. Alleen… je hebt er eigenlijk geen geld voor… En je weet niet zeker of al die investeringen wel zo rendabel zijn. Dat begrijpen we heel goed, maar denk er toch even heel goed over na! Duurzaam verbouwen is nog altijd een slimme investering, zelfs als je (bijna) geen geld hebt. Verduurzamen is op meerdere manieren een goede belegging. Je bespaart er sowieso mee op je energierekening: een goed geïsoleerd huis en energiezuinige apparaten zorgen ervoor dat je minder gas en elektriciteit verbruikt. Dat zie je elke maand terug op je energierekening.

We nemen graag een paar zaken met je door, zoals de waarde van je woning, de eventuele financiering, zoals een hypotheek, een persoonlijke lening of een energiebespaarlening. Of misschien heb je nog spaargeld? Overigens kun je ook gebruiken maken van subsidies!

Op onze speciale pagina bij LevenWonen lees je er meer over.

Praten we binnenkort verder?

Hoe jij de verduurzaming van je woning uiteindelijk gaat aanpakken en hoe je dat gaat betalen bespreken we graag. Neem contact op om een gesprek in te plannen. Dan heb je de eerste stap al gezet!