Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
De hypotheek markt is in beweging

De hypotheek markt is in beweging

Er is zo veel nieuws over hypotheken, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn vragen, veel vragen!
Moet ik nu juist wel of niet een woning kopen? Moet ik mijn bestaande hypotheek nu al aanpassen? Is de rente echt zo historisch laag?

De antwoorden op deze vragen, zijn per persoon, gezin of bedrijf verschillend.
Een hypotheek wordt voor een langere periode afgesloten. Tijdens de looptijd kan uw persoonlijke situatie veranderen. Zo kan er gezinsuitbreiding zijn of heeft u behoefte om uw maandlasten te verlagen. De rente kan wijzigen of misschien wilt u extra aflossen. Neem daarom uw hypotheek tussentijds onder de loep en pas deze eventueel aan.
Op die manier heeft u altijd de hypotheek die bij u past en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

De hypotheeklasten zijn voor de meeste mensen maandelijks een grote uitgave. Heeft u er wel eens over nagedacht wat er gebeurt als er iets in uw situatie veranderd? Kunt u deze lasten bijvoorbeeld nog wel opbrengen als u werkeloos of arbeidsongeschikt wordt? Of als u met pensioen gaat?
Indien u geen antwoord kunt geven op deze vragen, is het slim om contact op te nemen met uw financieel adviseur. Hij of zij kan samen met u de situaties en gevolgen op een rijtje zetten, zodat u duidelijk inzicht krijgt in uw financiële toekomst.

Naast uw persoonlijke situatie, is ook de hypotheek markt constant in beweging. Hypotheekvormen en rentes kunnen wijzigen, maar ook de fiscale spelregels van hypotheken veranderen. Natuurlijk hoeft u dit niet allemaal zelf in de gaten te houden. Ook daar kan uw financieel adviseur u goed in ondersteunen.

Hypotheek Happy Hour
Bent u er al uit en op zoek naar een nieuwe hypotheek? Dan hebben wij een voordelige oplossing voor u.

Door gebruik te maken van ons Hypotheek Happy Hour bespaart u al snel € 2000,- op de kosten voor hypotheek bemiddeling.
Natuurlijk gewoon ondersteund door professioneel en onafhankelijk kwaliteitsadvies. U krijgt de hypotheek die bij u past, met de mate van bemiddeling die u nodig heeft voor slechts € 995,-. Elders betaalt u voor exact dezelfde hypotheek al snel € 2. 995,-.

Neem direct contact met ons op om gebruik te maken van het Happy Hour en maak een afspraak voor vrijdagmiddag of maandagochtend.
We helpen u graag verder.