Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Besparen op uw autoverzekering

Besparen op uw autoverzekering

Onderzoeken, we zijn er gek op! Maar dan vooral op de verrassende uitkomsten die ze op kunnen leveren. Zo heeft het Gfk onlangs de conclusie kunnen trekken dat mensen wel naar hun zorgverzekering kijken als het gaat om besparingen, maar niet zo zeer naar hun autoverzekering.
Best bijzonder, aangezien autorijden steeds duurder wordt.

Naast een verhoging van de assurantiebelasting in 2014 en een stijging van de brandstofprijzen in 2014 hebben veel autoverzekeraars in 2013 ook hun premies nog eens verhoogd. Reden genoeg dus om ook hiervan het aanbod eens te vergelijken. Toch gebeurt dit niet vaak. Maar liefst 48% van de consumenten die wel besparen als het gaat om zorgverzekering, kijkt niet om naar de autoverzekering.

Eens per vier jaar wisselt de consument gemiddeld van zorgverzekeraar. Voor de autopolis ligt dit gemiddelde op zeven jaar. Hierdoor lopen autorijders gemiddeld zo’n 187 euro per jaar mis. Bij elkaar opgeteld toch een flinke deuk in de portemonnee.

Om onze klanten nog meer tegemoet te komen, bieden wij een totaal service. Dit houdt onder andere in dat ook de autopolis elk jaar wordt vergeleken met alle kwaliteitsmaatschappijen Als er een beter passende polis beschikbaar is, wordt alles snel en gemakkelijk voor u aangepast. Zo betaalt u niets te veel, maar bent u altijd op de juiste manier verzekerd. Slim toch?