Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Bepaal je woonwensen met de StartersScan

Het belang van de StartersScan

Met regelmaat spreek ik mensen die hun allereerste woning willen kopen. Ze bereiden zich goed voor en hebben vaak al hun financiële informatie bij de hand bij het eerste gesprek.

Sommige mensen hebben al duidelijk voor ogen in welk soort huis ze willen gaan wonen, anderen hebben maar één wens; gewoon een eigen dak boven hun hoofd. En dat laatste; nog geen duidelijke woonwensen hebben, maakt het zoeken van een geschikte woning veel lastiger.

Een woning kopen is nogal ingrijpend, je kunt het na aankoop niet binnen 30 dagen weer inruilen, dus het is best belangrijk om je ook qua woonwensen heel goed voor te bereiden. Wat verwacht je van je woning? Hoe veel ruimte wil je?  Heb je liever een flat of een huis met een tuin?  Een garage? Woon je graag in de buurt van openbaar vervoer? In een stad of liever op het platteland?

Weet je het nog niet zo precies? Om je te helpen je eigen woonwensen beter in kaart te brengen is er een mooi hulpmiddel! De StartersScan.

 

Lees er meer over op onze speciale pagina bij LevenWonen!

Ben jij ook op zoek naar je eerste koopwoning en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met me voor een kennismakingsgesprek. Als je dan de StartersScan al gedaan hebt als voorbereiding, is dat des te handiger!

 

Tot snel!