Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
ZZP hypotheek
Heb jij als zelfstandig ondernemer het kantoorpand van je dromen of een geweldige nieuwe woning gevonden? Dan heb je een hypotheek nodig!
ZZP Hypotheek

Heb jij als zelfstandig ondernemer het kantoorpand van je dromen of een geweldige nieuwe woning gevonden? Dan heb je een hypotheek nodig! Als zelfstandige een hypotheek aanvragen kan lastig zijn, iedere hypotheekverstrekker heeft namelijk andere voorwaarden voor ZZP’ers. Gelukkig heeft FinFit jarenlange ervaring met het afsluiten van ZZP hypotheken. Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies, maar we kunnen je ZZP hypotheek ook voor je afsluiten!

Waarom kies je voor ZZP hypotheek advies van FinFit?

  • Ons eerste hypotheekadvies is altijd vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft zelf geen hypotheekverstrekkers te vergelijken, dat doen wij!
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Onze adviseurs kunnen direct de hypotheek afsluiten.
  • Bij ons betaal je nooit teveel. We verzekeren je van de scherpste rente zonder extra kosten zoals afsluitkosten en bemiddelingskosten.

Wat kan FinFit voor je betekenen?
De hoogte van een hypotheek voor ondernemers en ZZP’ers wordt berekend aan de hand van het gemiddeld inkomen van de laatste drie jaar. Is je inkomen gestegen, dan rekenen wij met een veel hoger inkomen dat het 3-jaars gemiddelde, zodat je een hogere hypotheek krijgt.
Ben jij pas één jaar ZZP’er? Zelfs voor een startende ZZP’er zijn er verschillende mogelijkheden voor een hypotheek. Tegenwoordig kun je bij verschillende hypotheekverstrekkers online berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen. Toch is het niet altijd verstandig om deze maximale hypotheek aan te vragen.

FinFit zoekt onder andere onderstaande onderdelen voor je uit:

  • Hoeveel hypotheek je met je huidige financiële situatie kunt aanvragen.
  • Wat de beste hypotheekverstrekker is die past bij jouw wensen en eisen.
  • Wat de maandlasten zijn bij het afsluiten van de ZZP hypotheek.
  • Of een hypotheek met NHG of een hypotheek zonder NHG beter bij je past.
  • Wat de actuele hypotheekrente is.

Service van FinFit
Als zelfstandige ondernemer heb je al druk genoeg met je eigen bedrijf. Huur experts in voor advies bij het aanvragen van een goede hypotheek of ZZP verzekeringen. Bij FinFit kijken we altijd naar je huidige financiële situatie en naar je toekomstige situatie. Op basis hiervan kunnen we je maximale hypotheek berekenen, waarbij je altijd goed zit. Daarnaast kunnen we je huidige hypotheek oversluiten. Een hypotheek krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest! Wil jij als zelfstandige een kantoorpand of huis kopen? Neem dan contact op met de hypotheekadviseurs van FinFit! Je kunt bij ons in Soest langskomen maar we kunnen ook bij jou op afspraak komen. Woon je niet in de provincie Utrecht? Dan kunnen we je ook altijd telefonisch, via Skype of e-mail te woord staan.

Vraag over ZZP hypotheek?