Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

ZZP hypotheek

Heeft u als zelfstandig ondernemer in Amersfoort of Soest het kantoorpand van uw dromen gevonden of een geweldige nieuwe woning gevonden? Dan heeft u een ZZP hypotheek of ondernemershypotheek nodig!

ZZP Hypotheek

Heeft u als zelfstandig ondernemer het kantoorpand van uw dromen of een geweldige nieuwe woning gevonden? Dan heeft u een hypotheek nodig! Als zelfstandige een hypotheek aanvragen kan lastig zijn. Iedere hypotheekverstrekker heeft namelijk andere voorwaarden voor ZZP’ers. Gelukkig heeft FinFit jarenlange ervaring met het afsluiten van een hypotheek voor ZZP’ers. U kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies, maar we kunnen uw ZZP hypotheek ook direct voor u afsluiten! Wilt u als ZZP’er een hypotheek afsluiten? Neem dan contact op met FinFit!

Waarom kiest u voor ZZP hypotheek advies van FinFit?

  • Ons eerste hypotheekadvies is altijd vrijblijvend en kosteloos.
  • U hoeft zelf geen hypotheekverstrekkers te vergelijken, dat doen wij!
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Onze adviseurs kunnen direct de hypotheek afsluiten.
  • Bij ons betaalt u nooit teveel. We verzekeren u van de scherpste rente zonder extra kosten, zoals afsluitkosten en bemiddelingskosten.

Wat kan FinFit voor u betekenen?
De hoogte van een hypotheek voor ondernemers en ZZP’ers wordt berekend aan de hand van het gemiddeld inkomen van de afgelopen drie jaar. Is uw inkomen gestegen, dan rekenen wij met een veel hoger inkomen dan het 3-jaars gemiddelde, zodat u een hogere hypotheek krijgt. Als u één jaar of langer ZZP’er bent, kunt u met de Inkomensverklaring Ondernemer toegang krijgen tot een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voordat we de hypotheek afsluiten, zoeken we dit allemaal voor u uit.

 

Bent u pas één jaar ZZP’er en wilt u weten of u in aanmerking voor een hypotheek komt? Zelfs voor een startende ZZP’er zijn er verschillende mogelijkheden voor een hypotheek. Tegenwoordig kunt u als startende ZZP’er bij verschillende hypotheekverstrekkers online uw ZZP hypotheek berekenen. Toch is het niet altijd verstandig om deze maximale hypotheek aan te vragen. Dit kunt u beter aan een hypotheekadviseur overlaten. Met ons advies weet u wat u maximaal lenen kunt. Bereken uw maximale hypotheek met het advies van FinFit. Dan kunt u daarna uw kantoorpand of woning kopen.

 

ZZP hypotheek in Soest of Amersfoort

FinFit zoekt onder andere onderstaande onderdelen voor je uit:

  • Hoeveel hypotheek u met uw huidige financiële situatie kunt aanvragen.
  • Wat de beste hypotheekverstrekker is die past bij uw wensen en eisen.
  • Wat de maandlasten zijn bij het afsluiten van de ZZP hypotheek.
  • Of een hypotheek met NHG of een hypotheek zonder NHG beter bij u past.
  • Wat de actuele hypotheekrente is.

Hypotheek ZZP’er afsluiten bij FinFit
Als zelfstandige ondernemer heeft u al druk genoeg met uw eigen bedrijf. Huur experts in voor advies bij het aanvragen van een goede ondernemershypotheek of ZZP verzekeringen. Bij FinFit kijken we altijd naar uw huidige financiële situatie en naar uw toekomstige situatie. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we uw maximale hypotheek berekenen, waarbij u altijd goed zit. Daarnaast kunnen we uw huidige hypotheek oversluiten. Een hypotheek krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Wilt u als ZZP’er in aanmerking komen voor een hypotheek? Neem dan contact op met de hypotheekadviseurs van FinFit! Dat kantoorpand of huis kopen is dichterbij dan u denkt. U kunt bij ons in Soest langskomen, maar we kunnen ook bij u op afspraak komen. Woont u niet in de provincie Utrecht? Dan kunnen we u ook altijd telefonisch, via Skype of e-mail te woord staan. Neem gerust contact met ons op voor een ZZP hypotheek of ondernemershypotheek.

Vraag over ZZP hypotheek?