Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Verhuurhypotheek

Is een verhuurhypotheek iets voor jou? Bekijk onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij onze hypotheekadviseurs.

Verhuurhypotheek

Steeds meer particulieren willen een huis kopen om te verhuren. Met een verhuurhypotheek is dat voor u mogelijk. Een pand om te verhuren noemen we ook wel een beleggingspand. Het wordt namelijk door veel mensen gezien als investering. Door de lage hypotheekrente zijn uw maandlasten laag. Door de woning te verhuren, kunt u rekenen op een mooi rendement. Wilt u meer informatie over de verhuur hypotheek? Neemt u dan gerust contact op met de hypotheekadviseur Soest van FinFit

Waarom kiest u voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • U hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben op het gebied van hypotheek afsluiten de kennis om u te adviseren welk product het beste bij uw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven u alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchise formules moet de adviseur veel geld afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van uw dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste tarief van Nederland.

Huis kopen om te verhuren

Steeds meer particulieren ontdekken de vastgoedmarkt. De spaarrente staat namelijk al enige tijd historisch laag. Veel spaarders zijn daarom op zoek naar alternatieve manieren om hun spaargeld rendabel te maken. Het investeren in een tweede woning is één van die alternatieve manieren. Daarnaast kan de verhuurhypotheek ook afgesloten worden als u graag voor uw kind of kinderen een woning wilt kopen. Het komt steeds vaker voor dat ouders hun spaargeld investeren in een tweede woning. Het is namelijk in dat geval een investering van uw spaargeld én uw kinderen kunnen verhuizen naar een eigen woning.

Het kopen van een tweede woning voor de verhuur wordt door veel mensen als goede investering gezien. Wilt u graag een huis kopen om te verhuren? Dan heeft u daar een verhuurhypotheek voor nodig. Bij het kopen van een tweede woning wijkt de financiering namelijk af van uw eigen woning. U heeft bijvoorbeeld eigen geld nodig. Wij geven u graag advies over de verhuurhypotheek.

FinFit bekijkt wat beste optie in uw situatie is. Daarnaast zoeken wij voor u uit bij welke hypotheekverstrekker u het beste de verhuurhypotheek kunt afsluiten, doordat we diverse hypotheken vergelijken.

Verhuurhypotheek afsluiten met het advies van FinFit

Wilt u meer informatie over de verhuurhypotheek? Laat u persoonlijk en vrijblijvend adviseren door de Finfit hypotheekadviseur. Wij kunnen voor u uitzoeken of de verhuurhypotheek of investeringshypotheek interessant voor u is. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de verhuurhypotheekkosten. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over een hypotheek oversluiten, ondernemershypotheek en het verhuizen naar de volgende woning.

Vraag over de verhuurhypotheek?