Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Verhuizen naar volgende woning

Bij verhuizing kun je de bestaande hypotheek vaak meenemen naar de volgende woning.

Hypotheek bij verhuizen naar de volgende woning

Bij verhuizing kun je de bestaande hypotheek vaak meenemen naar de volgende woning. Maar de laagste hypotheekrente is op dit moment erg goedkoop. Wil jij ook hiervan profiteren? Door te verhuizen kun je van het bestaande hypotheekcontract afkomen, zonder dat je een boete hoeft te betalen. Je krijgt bij de nieuwe woning een lagere rente, lagere maandlast en ook de moderne, betere hypotheekvoorwaarden.   Heel bijzonder is het als we voor je uitrekenen dat je een duurdere woning kunt kopen en tevens de maandlasten lager worden!

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben de kennis over de nieuwbouw hypotheken van alle banken en kunnen adviseren welk product het beste bij jouw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdracht verplichting. Bij de bekende franchiseformules moet de adviseur 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste van Nederland.

Diverse hypotheekmogelijkheden
Bij de nieuwe hypotheek bij doorstromen naar de volgende woning zijn diverse nieuwe mogelijkheden met andere hypotheekvormen.  Je kunt de rente zelfs tot 30 jaar vastzetten, zodat je lange tijd financiële rust krijgt.  Je kunt ook meerder hypotheekdelen definiëren om bijvoorbeeld een deel te gaan aflossen, met annuiteir of lineair of juist toch aflossingsvrij.  Kortom is er bij het oversluiten van de hypotheek weer volop mogelijkheden om de hypotheek aan te passen naar je eigen wensen. Laat je vrijblijvend adviseren door de hypotheekadviseur van FinFit.

Heeft u een vraag?