Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Startershypotheek

Je eerste eigen woning! Wat kun je maximaal lenen? Welke subsidieregelingen zijn er? Wat kun je exact verwachten? k

Startershypotheek

Startershypotheek
Je eerste eigen woning! Wat kun je maximaal lenen? Welke subsidieregelingen zijn er? Wat kun je exact verwachten? Kun je een hypotheek zonder eigen geld krijgen? De financiële adviseurs van FinFit kunnen je helpen bij het vinden van de beste startershypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en beantwoorden al je vragen. Bij het kopen van een huis komt ontzettend veel kijken, vooral als het je eerste huis is. Onze hypotheekadviseur geeft je snel en direct een eerlijk financieel advies, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken.

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste startershypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben de kennis over de startershypotheken van alle banken en kunnen je adviseren welke bij jou aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchiseformules moet de adviseur 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste van Nederland.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Voordat je huizen gaat bezichtigen wil je natuurlijk eerst weten op wat voor startershypotheek je kunt rekenen. Om de hoogte van de startershypotheek te bepalen, kijkt een hypotheekadviseur van FinFit naar je persoonlijke situatie. Alle risico’s komen aan bod, maar de beste oplossingen worden hier tegenover gezet. Vervolgens kun je een keuze maken tussen de verschillende hypotheken, zodat je een startershypotheek afsluit die past bij jouw situatie! Uiteraard geven wij je hierbij een eerlijk onafhankelijk advies.

Bij FinFit kun je onafhankelijk advies verwachten over:

  • De maximale startershypotheek die banken zullen aanbieden
  • De maximale startershypotheek die je financieel gezond houdt
  • Welke maandlasten je kunt verwachten
  • Bij welke hypotheekverstrekker jij de ideale startershypotheek kunt aanvragen

Hypotheekvormen voor starters
Als starter heb je keuze uit twee hypotheekvormen: de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Bij deze hypotheekvormen profiteer je als starter van het voordeel van hypotheekrenteaftrek. De hypotheekrente kun je alleen aftrekken van je inkomstenbelasting als je één van deze hypotheekvormen kiest. Wil je meer weten over deze startershypotheken of wil je weten welke hypotheekvorm bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Regelingen voor starters op de woningmarkt
Voor starters zijn er verschillende regelingen mogelijk. Een aantal voorbeelden zijn de Nationale Hypotheek Garantie (NHG hypotheek), starterslening, Koopgarant en een schenking van ouders of anderen. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor één van deze regelingen of wil je inhoudelijk meer weten? Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Startershypotheek berekenen en vergelijken bij FinFit
Hoeveel kan ik lenen? Wat is de laagste hypotheekrente? Hoe kan ik een hypotheek afsluiten? Bij het kopen van je eerste huis komen er veel vragen en begrippen op je af die je wellicht nog niet eerder hebt gehoord. Denk hierbij aan het verschil tussen de startershypotheek en starterslening, de verschillende startershypotheek vormen en de diverse regelingen voor starters.

Ben je op zoek naar een persoonlijke financieel adviseur voor een startershypotheek in de omgeving van Amersfoort, Utrecht of Soest? De erkende en gecertificeerde adviseurs van FinFit kunnen je adviseren. Wij luisteren naar jouw wensen, zoals bijvoorbeeld een hypotheek met NHG of een hypotheek met de laagste rente. Bij ons kun je rekenenen op onafhankelijk advies over alle banken en maatschappijen. Daarnaast weten wij alles over de verschillende subsidieregelingen, waardoor we je óók daarbij kunnen helpen. Na ons deskundige advies weet je waar je aan toe bent en is dat eerste huis kopen dichterbij dan je denkt. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Vraag over je woningstartershypotheek?