Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Seniorenhypotheek

Wilt u als 55-plusser een nieuwe hypotheek afsluiten? Dat hoeft helemaal niet zo lastig te zijn.

Seniorenhypotheek

Wilt u als 55-plusser een nieuwe hypotheek afsluiten? Dat hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. De afgelopen jaren zijn de regels voor nieuwe hypotheken strenger geworden. Vooral voor senioren is het lastig geworden om een nieuwe hypotheek aan te vragen. Bij FinFit kunnen we u altijd helpen met seniorenhypotheek advies dat perfect aansluit op uw huidige levensstijl.

FinFit is een onafhankelijke hypotheekadviseur, hierdoor kunnen we alle mogelijkheden voor het verkrijgen van de seniorenhypotheek onderzoeken. Ons doel is een optimaal en op maat gemaakt persoonlijk advies. FinFit doet er alles aan om uw wens in vervulling te laten gaan. Had u dat voor mogelijk gehouden?

Waarom kiest u voor FinFit?

  • Ons eerste advies m.b.t. een seniorenhypotheek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
  • U hoeft niet langer bij iedere bank aan te kloppen. Onze adviseurs weten precies bij welke bank u terecht kunt en wat de voorwaarden zijn voor een seniorenhypotheek.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en we geven u alle informatie die u nodig heeft.
  • We hebben geen afdrachtverplichting. Doordat we niet aangesloten zijn bij een franchiseformule hoeven wij geen €1000,- af te dragen aan een hoofdkantoor. Wij bieden u dan ook het scherpste tarief van Nederland!
  • We kunnen uw huidige hypotheek ook voor u oversluiten.

Redenen om een seniorenhypotheek af te sluiten
Het afsluiten van een hypotheek voor senioren kan in verschillende situaties een toegevoegde waarde hebben. De meest voorkomende redenen zijn: Als u wilt verhuizen en 55 jaar of ouder bent. In dat geval is een seniorenhypotheek het meest geschikt.Als u in uw huidige woning wilt blijven wonen en de overwaarde daarvan wilt opnemen in een tweede hypotheek. Ook dan is de seniorenhypotheek de voor u beste hypotheekvorm. FinFit neemt dan als startpunt uw huidige hypotheek. Op basis van uw huidige woonsituatie en wensen gaan we vervolgens aan de slag.

Wat kunt u van ons verwachten?
De adviseurs van FinFit kijken naar een hypotheek, die passend is bij uw levensstijl en leefsituatie. We bekijken hierbij de volgende onderdelen:

  • Hoe lang wilt u nog blijven wonen in uw huidige woning?
  • Heeft het zin om de overwaarde van uw woning in een tweede hypotheek onder te brengen?
  • Welke hypotheekvorm past het beste in uw situatie: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? Of vaak nóg beter: een Aflossingsvrije hypotheek. of een aflossingsvrije omkeerhypotheek waarbij u ook geen rente meer hoeft te betalen!

De service van FinFit
We kunnen u ook helpen met uw oude hypotheek. We kunnen hierbij de oude hypotheek oversluiten naar uw nieuwe hypotheek. De erkende en gecertificeerde adviseurs van FinFit kunnen u altijd adviseren. Na het afsluiten van de seniorenhypotheek kunt u blijven rekenen op informatie over rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen. Wilt u na een paar jaar toch een verandering doorvoeren? Dan kunnen we altijd samen met u kijken of we de seniorenhypotheek kunnen aanpassen. Er zijn ruime mogelijkheden voor senioren! Naast een seniorenhypotheek kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een verzilver hypotheek, overbruggingshypotheek of een generatiehypotheek. Daarnaast weten wij alles over de verschillende subsidieregelingen, waardoor we u óók daarbij kunnen helpen. Bij FinFit krijgt u altijd deskundigheid en een op maat gemaakt onafhankelijk advies. We zijn actief in de provincie Utrecht, de brede regio van Soest en Amersfoort. We kunnen u ook van financieel advies voorzien via telefoon of Skype. Wilt u langskomen op ons kantoor? Bel dan direct voor het maken van een afspraak.

Vraag over seniorenhypotheek?