Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Opeethypotheek

Wilt u een opeethypotheek afsluiten? Lees hieronder de mogelijkheden bij FinFit hypotheekadvies!

Opeethypotheek

Wilt u uw woning verbouwen, droomt u van een verre reis of wilt u extra aanvulling op uw huidige inkomen? Dan kan een opeethypotheek voor u een oplossing zijn. Een opeethypotheek is een hypotheek voor mensen die overwaarde op hun woning hebben. Als de verkoopprijs van uw woning hoger is dan uw huidige hypotheek dan kunt u aanspraak maken op een deze hypotheekvorm. Met een opeethypotheek kunt u een extra inkomen laten uitbetalen.

Waarom kiest u voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheekadvies is altijd vrijblijvend en kosteloos.
  • Hypotheken vergelijken doen wij voor u!
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • Bij ons betaalt u nooit teveel. We verzekeren u van het scherpste tarief zonder extra kosten, zoals afsluitkosten en bemiddelingskosten.
  • U kunt bij ons uw opeet hypotheek afsluiten.

Bij FinFit willen we graag dat u kunt blijven wonen in uw huis en de overwaarde van uw huis kunt benutten. Daarom kunt u op ons advies rekenen. Vanaf het maximale hypotheek berekenen tot het afsluiten van de hypotheek. Met ons advies weet u altijd precies wat de looptijd van uw hypotheek is, welke vaste rentepercentage u betaalt en op hoeveel extra geld u kunt rekenen.

Wat kan Finfit voor u betekenen? 
Met een opeethypotheek kunt u de overwaarde van uw woning vrij besteden. Deze hypotheekvorm zorgt ervoor dat u vrij besteedbaar geld heeft, wat handig van pas komt als aanvulling op uw huidige inkomen. U krijgt maandelijks of jaarlijks een uitbetaling. U kunt het eigenlijk zo zien: met deze hypotheekvorm kunt u de overwaarde van uw woning ‘opeten’.

FinFit bekijkt graag of dit de beste optie is in uw situatie. Daarnaast zoeken wij voor u uit bij welke hypotheekverstrekker u het beste de opeethypotheek kunt afsluiten, doordat we diverse hypotheken vergelijken. Aan het afsluiten van een opeethypotheek zitten namelijk bepaalde voorwaarden. Er zijn bijvoorbeeld diverse constructies die leeftijdsgebonden zijn. Hierover geven wij u graag advies!

Voordat we een hypotheek afsluiten weet u dan ook precies wat u maximaal aan besteedbaar inkomen erbij krijgt én tegen welke rente. Neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt een opeethypotheek?
Het is per kredietverstrekker verschillend hoe u het geld moet besteden en welke vrijheid u heeft bij de eigen invulling. Zo kan het zijn dat u bij aanvang aan moet geven hoe u het geld gaat besteden. Bij andere hypotheekverstrekkers moet u aangeven wat u met 50% van het bedrag gaat doen. De rest van het bedrag mag u dan naar eigen inzicht uitgeven. Het is ook per verstrekker verschillend op hoe vaak u een bedrag krijgt. U kunt het hele bedrag namelijk in één keer, in een paar termijnen of zelfs maandelijks opnemen. Wat de beste manier van opnemen is, zoeken we graag voor u uit.

Opeethypotheek advies op maat van Finfit
FinFit is al jarenlang hypotheekadviseur met persoonlijk advies toegespitst op uw situatie. Wilt u de overwaarde van het huis opnemen zodat u altijd beschikt over voldoende inkomen? We zoeken graag uit welke mogelijkheden het beste bij uw wensen passen. Na onderzoek ontvangt u advies over de beste hypotheek naast uw bestaande hypotheek.

Kom langs bij ons op kantoor in Soest of plan een afspraak in waarbij we bij u op bezoek komen. Woont u niet in de provincie Utrecht? Dan kunnen we u ook telefonisch of per e-mail te woord staan. Wij kunnen u ook adviseren over de verzilver hypotheek en bij een hypotheek oversluiten.

Vraag over een opeethypotheek?