Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Ondernemershypotheek

Voor jou als ondernemer is het verstandig advies in te winnen over een ondernemershypotheek.

Ondernemershypotheek

Als ondernemer is het vaak niet gemakkelijk om een hypotheek te krijgen, zeker als je net met je eigen onderneming bent gestart. Toch is er meer mogelijk dan je denkt! Voor jou als ondernemer is het verstandig advies in te winnen over een ondernemershypotheek. FinFit adviseert je graag, waardoor je met je hypotheek altijd goed zit. Voor nu én later!

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen. wij vergelijken alle banken. We hebben alle actuele kennis over ondernemershypotheken, regelingen en verzekeringen.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchiseformules moet de adviseur 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste van Nederland.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.

Ondernemershypotheek als startende ondernemer kan al vanaf 12 maanden ZZP

Iedere bank vraagt om:

  • de jaarcijfers van de laatste drie jaren
  • een kopie van je inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • je aangifte inkomstenbelasting van de afgelopen drie kalenderjaren, indien die er al zijn.

Op basis van deze informatie wordt berekend of je in aanmerking komt voor een ondernemershypotheek en voor welk hypotheekbedrag.

Het jaarinkomen van een ondernemer kan per jaar verschillen. Een bank gaat bij de berekeningen uit van het gemiddelde jaarinkomen van de afgelopen drie jaren van je ondernemerschap. Als startende, zelfstandig ondernemer weet je vaak niet hoe je inkomen er over één jaar uit zal gaan zien. Dit kan lastig zijn als je een huis wil gaan kopen. FinFit neemt de specifieke situatie met je door en geeft je een passend advies voor een ondernemershypotheek binnen de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij je helpen?
De hypotheekadviseurs van FinFit zijn onafhankelijk en zetten hun deskundigheid optimaal in om je van het beste advies te voorzien. Zo weet je precies welk hypotheekbedrag en welke hypotheekvorm het beste passen bij jouw situatie. Door de hypotheekadviseur van FinFit weet je waar je aan toe bent!

Ondernemershypotheek vergelijken bij FinFit
“Hoeveel kan ik lenen?” is een veelgestelde vraag van ondernemers. Onze hypotheekadviseurs kunnen voor jou je maximale hypotheek berekenen. Wij onderzoeken niet alleen de maximale hoogte van de ondernemershypotheek, maar we kijken ook naar wat voor jou haalbaar en werkbaar is. Door het advies van FinFit kun je vol vertrouwen een hypotheek afsluiten. Hierdoor zul je nooit problemen met je hypotheek krijgen. Een huis kopen is zelfs een mogelijkheid als je pas een paar jaar ondernemer bent. Bij FinFit zit je goed, voor nu én later!

Naast de hypotheek voor ondernemers kun je bij ons ook terecht voor een ZZP-hypotheek, overbruggingshypotheek of een generatiehypotheek.

Heb je vragen over de ondernemershypotheek? Neem dan contact op met onze adviseurs, we helpen je graag via telefoon of Skype. Daarnaast ben je van harte welkom op ons kantoor.
Bel voor een afspraak met één van onze adviseurs. Bij ons word je vaak de volgende dag al ontvangen met een lekker kopje koffie!

Vraag over ondernemershypotheek?