Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Nieuwbouw hypotheek

Ben je een starter op de woningmarkt en ga je je eerste woning kopen? Dan is een nieuwbouw woning wellicht iets voor jou!

Nieuwbouw hypotheek

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, maar moet je er niet aan denken om maanden in een verbouwing te zitten? Dan is een nieuwbouw woning wellicht iets voor jou! Hierdoor heb je geen last van achterstallig onderhoud van een bestaand huis, maar een woning die compleet nieuw is. Allereerst moet hier de hypotheek voor geregeld worden. Nieuwbouw financieren werkt iets anders dan bij bestaande bouw of een bestaande woning. De hypotheekadviseurs van FinFit kunnen je adviseren, zodat je precies weet waar je met je nieuwe huis aan toe bent.

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben de kennis over de nieuwbouw hypotheken van alle banken en kunnen adviseren welk product het beste bij jouw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchiseformules moet de adviseur 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste van Nederland.

De maximale hypotheek berekenen bij nieuwbouw
De eerste vraag bij het kopen van een huis is altijd “Hoeveel kan ik lenen?”. Bij nieuwbouw is niet alleen je inkomen belangrijk voor hoeveel jij maximaal mag lenen, ook de marktwaarde speelt een belangrijke rol. De hypotheek bedraagt namelijk maximaal 100% van de woningwaarde. Ter voorbeeld: als jij een woning ter waarde van €300.000 op het oog hebt, is jouw maximale hypotheek €300.000. Stel, je zou met jouw salaris meer kunnen lenen, dan nog bepaalt de marktwaarde het maximum. De marktwaarde van nieuwbouw wordt opgebouwd door de koop-/aanneemsom (inclusief grond), meerwerk en renteverlies van de bouw. De hypotheekadviseurs kunnen dit precies voor jou berekenen, zodat jij weet wat jouw maximale hypotheek is én (het belangrijkste) of dat prachtige nieuwbouw huis in jouw situatie realistisch is.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
Voordat je huizen gaat bezichtigen wil je natuurlijk weten op wat voor nieuwbouw hypotheek je kunt rekenen. Om de nieuwbouw hypotheek te bepalen, kijkt een hypotheekadviseur van FinFit eerst naar jouw persoonlijke situatie. Alle risico’s komen aan bod, maar de beste oplossingen worden hier tegenover gezet. Vervolgens kun je een keuze maken tussen de verschillende hypotheken, zodat je een hypotheek afsluit die past bij jouw situatie! Uiteraard geven wij je hierbij een eerlijk, onafhankelijk advies.

Bij FinFit kun je onafhankelijk advies verwachten over:

  • De maximale nieuwbouw hypotheek die banken zullen aanbieden
  • De maximale nieuwbouw hypotheek die je financieel gezond houdt
  • Welke maandlasten je kunt verwachten
  • Bij welke hypotheekverstrekker jij de ideale nieuwbouw hypotheek kunt aanvragen
  • De actuele hypotheekrente

Nieuwbouw hypotheek vergelijken bij FinFit
Wil je een nieuwbouw huis kopen in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Soest? Dan is het verstandig om de hulp van een hypotheekadviseur in te schakelen. De erkende en gecertificeerde adviseurs van FinFit kunnen je adviseren.

Wij luisteren naar jouw wensen en geven je onafhankelijk advies over alle banken en maatschappijen. Daarnaast weten wij alles over de verschillende subsidieregelingen, waardoor we je óók daarbij kunnen helpen. Na ons deskundige advies weet je waar je aan toe bent en is die nieuwbouwwoning kopen dichterbij dan je denkt. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Vraag over nieuwbouw hypotheek?