Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Investeringshypotheek

Is een investeringshypotheek iets voor jou? Bekijk onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij onze hypotheekadviseurs.

Investeringshypotheek

Heeft u de wens om te investeren in vastgoed, maar niet een grote som geld hiervoor beschikbaar? Met een investeringshypotheek is het mogelijk om een huis te kopen om het vervolgens te verhuren. Met een investeringshypotheek, ook wel verhuurhypotheek of beleggingshypotheek, koopt u een zogenaamd beleggingspand. U koopt het pand natuurlijk om in te investering, de huur van het pand levert u een mooi rendement op.
Wilt u weten of een investeringshypotheek een goede keuze is voor het investeren in vastgoed? Neemt u dan gerust contact op met de hypotheekadviseur van FinFit!

Waarom kiest u voor een investeringshypotheek van FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies over een investeringshypotheek is vrijblijvend en kosteloos.
  • U hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben op het gebied van hypotheek afsluiten de kennis om u te adviseren welk product het beste bij uw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven u alle aandacht die u nodig heeft.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchise formules moet de adviseur veel geld afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van uw dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste tarief van Nederland.

Investeren in een huis om te verhuren

De spaarrente staat al enige tijd historisch laag. Het is daarom ook een goed idee om te investeren in vastgoed als u veel spaargeld heeft. Hierdoor zorgt u op uw eigen manier ervoor dat uw spaargeld rendabel is. Het kopen van een huis om te verhuren kan verschillende redenen hebben. Als investering voor de lange termijn of misschien als onderkomen voor uw kinderen. Als ouders hun spaargeld in een tweede woning investeren creëren zij een nieuwe investeringsmogelijkheid én hebben ze betrouwbare huurders (hun eigen kroost) die de woning bewonen.

Met een investeringshypotheek wordt het kopen van een tweede woning vergemakkelijkt. U hoeft het aankoopbedrag namelijk niet compleet zelf aan te betalen. Met het kopen van een woning wordt een deel gefinancierd vanuit uw eigen geld en een deel vanuit de investeringshypotheek. Bij FinFit helpen we u graag met advies over het investeren in vastgoed en de hoogte van uw investeringshypotheek. Wij zoeken voor u uit welke hypotheekverstrekker de beste hypotheek heeft, na het vergelijken van de verschillende investeringshypotheken.

Investeringshypotheek afsluiten met het advies van FinFit

Wilt u meer informatie over de investeringshypotheek? Laat u persoonlijk en vrijblijvend adviseren door de Finfit hypotheekadviseur. Wij kunnen voor u uitzoeken of de verhuurhypotheek of investeringshypotheek interessant voor u is. We zoeken voor u uit wat de aan te raden maximale hypotheek is en wat de actuele hypotheekrente is. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de verhuur hypotheekkosten. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over een hypotheek oversluiten, ondernemershypotheek en het verhuizen naar de volgende woning.

Vraag over de investeringshypotheek?