Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Hypotheek oversluiten

De rente staat zeer laag. Wil jij ook hiervan profiteren? Dat kan al ver ( vele jaren!) voordat je rentevaste periode van je hypotheek afloopt.

Hypotheek oversluiten

De rente staat zeer laag. Wil je hier ook van profiteren? Dan kun je vervroegd aflossen! Dat kan al ver voordat je rentevaste periode van je hypotheek afloopt. Je krijgt dan een lagere rente, lagere maandlasten en ook de moderne, betere hypotheekvoorwaarden. Dit kan door de hypotheek over te sluiten.

Bij een hypotheek oversluiten zijn er diverse nieuwe mogelijkheden met andere hypotheekvormen.  Je kunt de rente zelfs tot 30 jaar vastzetten, zodat je lange tijd financiële rust creëert. Je kunt ook meerdere hypotheekdelen definiëren om bijvoorbeeld een deel te gaan aflossen of juist aflossingsvrij te houden. Kortom, bij het oversluiten van je hypotheek zijn er veel mogelijkheden om de hypotheek aan te passen naar jouw persoonlijke situatie.

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben op het gebied van hypotheek afsluiten de kennis om je te adviseren welk product het beste bij jouw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchise formules moet de adviseur veel geld afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste tarief van Nederland.

Goedkoper uit met je hypotheek oversluiten 
Door de kosten van het hypotheek oversluiten mee te nemen in de nieuwe hypotheek hoef je geen eigen geld in te brengen. Ook de boeterente van de hypotheek bij afkoop past hier in. Het enige wat je merkt is dat je belastinggeld terugkrijgt en ook nog eens een lagere maandlast hebt gekregen!  Hoe we dit doen berekenen wij gratis voor je uit.

Hypotheek oversluiten bij huis onder water
Wat betekent het als je huis onder water staat? Dan is je hypotheek hoger dan de huidige marktwaarde van je huis. Het kan bijvoorbeeld dat de woningwaarde is gedaald na de aankoop van je woning. het kan ook zijn dat je een hogere hypotheek hebt afgesloten dan dat de waarde van je woning is. Wil je weten of oversluiten de juiste oplossing voor je is? Neem dan gerust contact met ons op.

Boeterente berekenen bij oversluiten
Vaak krijg je een boete die je moet betalen door bij de huidige geldverstrekker eerder te vertrekken.  Het is goed om te weten dat het betalen van deze boete goedkoper is dan de rit uit te blijven zitten tot het einde van het contract. De totale hogere rente als je was blijven zitten, is in al die jaren stukken hoger dan de eenmalige boete. In een speciale berekening laten zij het voordeel aan je zien.

Hypotheek oversluiten bij Finfit
Wil je een lagere rente? Of wil je meer weten over een hypotheek oversluiten? Laat je persoonlijk en vrijblijvend adviseren door de Finfit hypotheekadviseur. Wij kunnen voor je uitzoeken of oversluiten interessant voor je is. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de kosten van hypotheek oversluiten.

Vraag over hypotheek oversluiten?