Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8
Hypotheek oversluiten
De rente staat zeer laag. Wil jij ook hiervan profiteren? Dat kan al ver ( vele jaren!) voordat je rentevaste periode van je hypotheek afloopt.
Hypotheek oversluiten

De rente staat zeer laag. Wil jij ook hiervan profiteren? Dat kan al ver ( vele jaren!) voordat je rentevaste periode van je hypotheek afloopt.  Je krijgt dan een lagere rente, lagere maandlast en ook de moderne, betere hypotheekvoorwaarden.

Als je oversluit zijn er diverse nieuwe mogelijkheden met andere hypotheekvormen.  Je kunt de rente zelfs tot 30 jaar vastzetten, zodat je lange tijd financiële rust creëert.  Je kunt ook meerdere hypotheekdelen definiëren om bijvoorbeeld een deel te gaan aflossen of juist aflossingsvrij te houden.  Kortom is er bij het oversluiten van de hypotheek weer volop mogelijkheid om de hypotheek aan te passen naar je eigen wensen.

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben de kennis over de nieuwbouw hypotheken van alle banken en kunnen adviseren welk product het beste bij jouw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdracht verplichting. Bij de bekende franchiseformules moet de adviseur 1000 euro afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste van Nederland.

Door over te sluiten ben je goedkoper uit
Door de kosten van het oversluiten mee te nemen in de nieuwe hypotheek hoef je geen eigen geld in te brengen.  Ook de boeterente van de hypotheek bij afkoop past hier in. Het enige wat je merkt is dat je belastinggeld terugkrijgt en ook nog eens een lagere maandlast hebt gekregen!  Hoe we dit doen berekenen wij gratis voor u uit.

Boeterente bij oversluiten
Vaak krijg je een boete die je moet betalen door bij de huidige geldverstrekker eerder te vertrekken.  Het is goed om te weten dat het betalen van deze boete goedkoper is dan de rit uit te blijven zitten tot het einde van het contract. De totale hogere rente als je was blijven zitten, is in al die jaren stukken hoger dan de eenmalige boete.  In een speciale berekening laten zij het voor deel aan u zien. Laat je persoonlijk en vrijblijvend adviseren door de Finfit hypotheekadviseur.

Vraag over hypotheek oversluiten?