Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Groene hypotheek

Ben je je bewust van duurzaamheid? Dan is een groene hypotheek wellicht iets voor jou!

Groene hypotheek

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame levensstijl. We scheiden plastic, kiezen voor duurzaam eten en ook een groene hypotheek wordt steeds meer populair. Een groene hypotheek is een hypotheek die u afsluit bij een energiebesparende woning. Wilt u meer weten over deze duurzame hypotheek? Leest u dan verder. U kunt ook gerust contact opnemen met een hypotheekadviseur van FinFit.

Waarom kies je voor FinFit?

  • Ons eerste hypotheek advies is vrijblijvend en kosteloos.
  • Je hoeft niet alle banken af te lopen, want we hebben op het gebied van een duurzame hypotheek afsluiten de kennis om je te adviseren welk product het beste bij jouw wensen aansluit.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold, altijd up-to-date en geven je alle aandacht die je nodig hebt.
  • Wij hebben geen afdrachtverplichting. Bij de bekende franchise formules moet de adviseur veel geld afdragen aan het hoofdkantoor. Zonde van je dure spaargeld! Daarom hebben wij een uniek tarief dat behoort tot het scherpste tarief van Nederland.

Wat is een groene hypotheek?
Met een groene hypotheek willen hypotheekverstrekkers woningkopers stimuleren om zuinig met energie om te gaan. Daarom zijn de rentetarieven gekoppeld aan het energielabel van de woning. Dat werkt als volgt: hoe groener het label, hoe lager de rente.

Energiebesparende maatregelen dragen bij aan een beter milieu. Daarnaast zorgen ze voor een lagere energierekening en dat kan voor veel mensen een doorslaggevende factor zijn om voor een groene hypotheek te kiezen. Een paar kleine aanpassingen aan uw woning kunnen namelijk al veel energie besparen.

Duurzaam wonen met een groene hypotheek
Bent u van plan om een energiezuinige woning te kopen? Of wilt u een woning kopen en die verbouwen, zodat deze energiezuiniger wordt? Dan kan het afsluiten van een duurzame hypotheek voor u een oplossing zijn. Met deze hypotheekvorm kunt u namelijk meer lenen. Het geld dat u extra leent, dient u wel gebruiken voor energiebesparende voorzieningen in de woning. Hierbij kunt u denken aan zonnepanelen, inductieplaat en HR-ketel.

Duurzame hypotheek afsluiten met FinFit
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een groene hypotheek? Of wilt u graag de verschillende hypotheekverstrekkers van een duurzame hypotheek vergelijken? Dan kunt u rekenen op het persoonlijke advies van FinFit. We zoeken graag uit welke mogelijkheden het beste bij uw wensen passen. Na onderzoek ontvangt u advies over de beste hypotheek voor uw persoonlijke situatie.

Kom langs bij ons op kantoor in Soest of plan een afspraak in waarbij we bij u op bezoek komen. Woont u niet in de provincie Utrecht? Dan kunnen we u ook telefonisch of per e-mail te woord staan. Naast de groene hypotheek kunnen wij u ook adviseren over de hypotheek oversluiten, startershypotheek en nieuwbouw hypotheek. Ook als verzekeringsadviseur adviseren wij u graag.

Vraag over een groene hypotheek?