Advies op maat
Terugbelservice
Onze klanten geven ons een 9.8

Financieren

Voor financieel advies ben je bij FinFit aan het juiste adres! Wij adviseren en helpen je graag bij verschillende belangrijke momenten in je leven of onderneming, zodat jij je financiële keuzes met een gerust hart kunt maken.

Financieel Adviseur Soest

Bij elke belangrijke financiële beslissing is het een goed idee om onafhankelijk advies in te winnen. Dit doe je door een financieel adviseur in te schakelen. Een financieel adviseur is de schakel tussen de klant en de hypotheekverstrekker. Voor financieel advies ben je bij FinFit aan het juiste adres! Wij adviseren en helpen je graag bij verschillende belangrijke momenten in je leven of onderneming, zodat jij je financiële keuzes met een gerust hart kunt maken.

Waarom kies je voor FinFit?

  • We zijn extreem digitaal, maar ook extreem persoonlijk.
  • We zijn servicegericht, academisch geschoold en altijd up-to-date.
  • We geven je alle aandacht die je nodig hebt!

Net als een hypotheekadviseur analyseert de financieel adviseur je financiële situatie en geeft vervolgens een passend, onafhankelijk financieel advies. Ben je op zoek naar een financieel adviseur in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Soest? Kom dan eens bij ons langs!

 

Waarmee kunnen wij je helpen?
Het regelen van je financiële zaken kan soms lastig zijn. Er zijn veel financiële producten en door al deze producten met elkaar te vergelijken, raak je het overzicht snel kwijt. Een financieel adviseur kan je adviseren welke financiële producten perfect bij jouw situatie passen. Er zijn meerdere financiële beslissingen waarbij je een financieel adviseur kunt inschakelen.

 

Bij FinFit kun je onafhankelijk advies en informatie verwachten;

  • Bij het afsluiten van je hypotheek
  • Voor het aanvullen van je pensioen
  • Om te bepalen welk financieel product bij je past
  • Bij het kopen van een eigen woning
  • Bij het maken van een financiële planning of een financieel plan
  • Om erachter te komen wat je financiële situatie is

De financieel adviseurs van FinFit
Bij FinFit kun je rekenen op de expertise van onze financieel adviseurs. Wij zijn academisch geschoold, waardoor je een kwalitatief hoogwaardig advies kunt verwachten waar je iets aan hebt. Wij geven je graag adviezen en creatieve oplossingen voor verzekeringen, pensioenen en kredieten. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en daar kunnen wij je bij helpen! Wij hebben geen productieverplichting naar banken en verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat wij een onafhankelijk advies kunnen geven. Jij bent bij ons de opdrachtgever!

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in Soest, Amersfoort of de omgeving Utrecht? Kom dan eens bij ons langs of maak een afspraak door te bellen of te mailen. Je kunt vaak de volgende dag al bij ons in Soest terecht.

Vragen over financieren?